Global IOT för företag

Många IoT-enheter överför potentiellt känslig data och det är viktigt att denna data alltid är tillräckligt skyddad. 
Det är också viktigt att användaren är medveten om vilka privata data som behandlas. Om du behöver en hög grad av konfidentialitet och integritet är kryptering från leverans till privat APN med IPSec VPN rätt alternativ för dig.

Våra IOT Grupper

 

3GB

         
Pris Grupp 1 2 3    
Pris 99kr/mån  389kr/mån  849kr/mån    

 

10GB

         
Pris Grupp 1 2 3    
Pris 349kr/mån 1420kr/mån  2920kr/mån    

Tillägg Simkortsavgift 29 kr/mån,  simkort 250 kr, startavgift 250 kr. 

Vi tar idagsläget inte emot företagsbeställningar över hemsidan. Är ni intresserad av någon av våra bredbandstjänster kan ni kontakta vår företagsavdelning genom knappen nedan eller på: 0660-20 60 00

 

Om Global IOT

Gobal IoT gör det möjligt att ansluta dina maskiner över hela värden med en Roamingtjänst. Alla simkort har en publik adress och övervakas från den centrala driftcentralen. Obehörig åtkomst till din IoT-enhet kan inte bara äventyra sekretess utan också påverka tillgängligheten.

Cyberbrottslingar har allt smartare verktyg för att söka efter och snabbt utnyttja sårbara enheter, vilket kan påverka närverksamheten i allmänhet. Alla Tele2 IoT APN-alternativ förnekar åtkomst till enheter på distans som standard, men med en privat APN med IPSec VPN kan du tillåta kontrollerad fjärråtkoms till dina enheter för användare inom VPN.